HYRA LOKAL I SJÖMANSKYRKAN
Sjömanskyrkan har varit värd för föreläsningar, årsmöten och konserter. Kyrkan är dessutom en utmärkt mötesplats för bröllop, dop och andra privata högtidsstunder så som Studenten och 50-år kalas.

FRÅN TVÅ TILL 200 PERSONER
Den svenska Sjömanskyrkan i Göteborg erbjuder lokaler som passar allt från det lilla mötet med mindre rum till större möten, konferenser eller konsert i någon av våra större lokaler. Tillsammans med kyrkans café-restaurang Kuling skräddarsyr vi upplägg som passar för just ert arrangemang.

Upplev ljusa och charmiga lokaler med magnifik utsikt över Göta Älv och Ramberget. Passa på att ge mervärde till ert arrangemang genom att boka en guidad visning i samband med ert möte eller konferens med någon av våra kunniga och engagerade kollegor.

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR
Värdinna Viola Pettersson Vergouwe
Epost:
vardinna@sjomanskyrkan.se

MER OM VÅRA LOKALER
Att stiga in på Sjömanskyrkan, med sin 50-tals interiör, är att göra en tidsresa. På övervåningen ligger festvåningen, med lokalerna Skeppet, Salongen och Mässen.

SKEPPET
Skeppet, vår vackra kyrko- och samlingsal som lämpar sig till seminarie, föreläsning, filmvisning eller musikarrangemang är möblerad med biosittning och rymmer upp till 200 personer.
Lokalen har bra ljusinsläpp och erbjuder teknisk utrustning för konferens och konsert. Dataprojektor med stor kapacitet finns i lokalen. I hyran ingår projektor, duk och internet. Ni tar med egen dator. Det ingår tre mikrofoner: en trådlös mikrofon, en mikrofon med lång sladd och ett headset. Ljudet hörs även i lokalen bredvid, i Salongen.

I direkt anslutning till Skeppet finns två gästmatsalar för 80 respektive 30 gäster. Här erbjuder vi matarrangemang och möten efter önskemål. Gästmatsalarna kan även bokas separat.

SALONGEN
Den vackra Salongen, med sin magnifika utsikt över Göta Älv och Ramberget hyrs ut separat eller tillsammans med den intilliggande lokalen Skeppet eller lokalen Mässen och är idealisk för en fika eller mingle efter ett årsmöte, föreläsning, bröllop eller konsert i Skeppet. Passar för sittande sällskap på upp till 80 personer.

MÄSSEN
Max 30 personer.
För mikrofon, bärbar projektor, duk och internet tillkommer en kostnad av kr. 200: - Ni tar med egen dator.

Samtliga lokaler är handikappanpassade med hiss från gatuplan och utrustad med ljudslinga för den som använder hörapparat.

BIBLIOTEKET
För sällskap med mindre än 10 personer är Biblioteket ett utmärkt rum att hyra.

KONFERENSPAKET
Vår restaurang Kuling erbjuder ett konferenspaket. Då ingår buffélunch, en förmiddags- och eftermiddagsfika, fruktskål i seminarierummet och fri påfyllning av kaffe under dagen.
Om ni skulle vilja boka detta paket eller annan mat och dricka före, under eller efter ert möte kontakta gärna värdinna Viola på 031- 855903 eller skicka ett mail vardinna@sjomanskyrkan.se.

HYR HELA FESTVÅNING
På helgarna när kyrkan är stängt för allmänheten går samtliga lokaler att hyra. För kvällshyra, fråga om offert.

PARKERING / SPÅRVAGN
Det är enkelt att ta sig till Sjömanskyrkan. Spårvagn 3,9 och 11 stannar runt hörnet och ett begränsat antal parkeringsplatser finns framför kyrkan. Dessa platser kan gästerna förboka, kostnadsfritt.