Hyra lokal i Sjömanskyrkan

På grund av den ekonomiska situationen som Sjömanskyrkan befinner sig i är kyrkan stängd från och med 1/1 2020,

FÖRFRÅGNINGAR
Epost:
sjomanskyrkan.gbg@svenskakyrkan.se
OBS!
På grund av den ekonomiska situationen som Sjömanskyrkan befinner sig i kommer vi att stänga ned verksamheten från och med 27/12, vi kommer att ta hand om de bokningar under våren 2020 som är gjorda sedan tidigare så långt vi kan och har personal till men vi tar inte emot nya bokningar.

Kyrksalen Skeppet

Salongen - lokalen bredvid kyrksalen

Mässen - lokalen bredvid Salongen

Biblioteket

Skansen - på nere våningen

Mer om våra lokaler

Att stiga in på Sjömanskyrkan, med sin 50-tals interiör, är att göra en tidsresa. På övervåningen ligger festvåningen, med lokalerna Skeppet, Salongen och Mässen. Biblioteket ligger på nedre våningen, bredvid café Kuling.

SKEPPET
Skeppet, vår vackra kyrko- och samlingsal som lämpar sig till seminarie, föreläsning, filmvisning eller musikarrangemang är möblerad med biosittning och rymmer upp till 200 personer.
Båda borgerliga och kyrkliga begravningsceremonier och bröllop äger rum i den fina salen.
Lokalen har bra ljusinsläpp och erbjuder teknisk utrustning för konferens och konsert. Dataprojektor med stor kapacitet finns i lokalen. I hyran ingår projektor, duk (4x4m) och internet med gratis wifi. Ni tar med egen dator.
Det ingår tre mikrofoner: en trådlös mikrofon, en mikrofon med lång sladd och ett headset. Ljudet hörs även i lokalen bredvid, i Salongen

Teknik

Datorprojektor mot 4x4m duk
HDMI / VGA / Mac adapter / USB C till HDMI adapter Ljudinkoppling
3 mikrofoner: headset, trådlös och mikrofon med sladd
Ljudslingan gör lokalen tillgänglig för hörapparatanvändare
Gratis wifi
Trådlös pekare med knappar för nästa/föregående bild
Blädder block

Värdinnan är på plats för att hjälpa till med att koppla upp all IT utrustning som behövs för en vällyckad föreläsning.

SALONGEN
Den vackra Salongen, med sin magnifika utsikt över Göta Älv och Ramberget hyrs ut separat eller tillsammans med den intilliggande lokalen Skeppet eller lokalen Mässen och är idealisk för en fika eller mingle efter ett årsmöte, föreläsning, bröllop eller konsert i Skeppet. Passar för sittande sällskap på upp till 80 personer.

MÄSSEN
I Mässen får 40 personer plats. Populär som kurslokal.
För mikrofon, bärbar projektor, duk och internet tillkommer en kostnad av kr. 200: - Ni tar med egen dator.

Samtliga lokaler är handikappanpassade med hiss från gatuplan och utrustad med ljudslinga för den som använder hörapparat.

BIBLIOTEKET
För sällskap med mindre än 10 personer är Biblioteket ett utmärkt rum att hyra. Alla får plats runt ett stort rund bord. Utsikt över Göta Älv.

SKANSEN
Ett mindre möteslokal med plats till 14 personer runt bordet. Ommöbleras gärna så att flera får plats. Utsikt över Göta Älv.
Fast datorprojektor. Toilet på samma våning.

Hiss

För dem som inte kan gå trappor finns hiss från gatuplan till
konferensvåningen. Personalen hjälper gärna.

PARKERING / SPÅRVAGN
Det är enkelt att ta sig till Sjömanskyrkan. Spårvagn 3,9 och 11 stannar runt hörnet och ett begränsat antal parkeringsplatser finns framför kyrkan. Dessa platser kan våra hyresgäster förboka i mån av plats.